Bijles El Rizo

Bijles op maat

El Rizo geeft individuele bijles op maat voor scholieren van de basisschool en de middelbare school. De bijlessen van Els ’t Hoen zijn altijd gericht op de persoonlijke wensen van de leerling. Elke les wordt speciaal gemaakt, uiteraard aansluitend op de lesmethode op school. Tijdens de lessen ligt het accent op wat goed gaat en van daar uit bouwen we verder.

Naast het aanbod van kennis en vaardigheden is er altijd de mogelijkheid speciaal te oefenen voor een toets. Vragen over een specifiek onderwerp? App, mail of bel even van tevoren en de volgende les staan theorie en oefeningen voor je klaar.

Remedial Teaching

El Rizo werkt met het Remedial Teaching programma van Muiswerk dat op veel scholen wordt gebruikt. Dit zijn digitale oefeningen die je thuis kunt doen op elk moment dat het jou uitkomt. De oefeningen zetten we wekelijks voor je klaar, aansluitend bij de lessen. Zijn er dingen lastig? De volgende les kan hierop direct worden ingespeeld.

Wil je weten wat je startniveau is? Overleg dan over de mogelijkheden voor een drempeltoets of screening.

Indien gewenst is contact tussen El Rizo en leraren of leerkrachten mogelijk. Soms vinden lessen plaats op school. Uiteraard alles in overleg.